skip to Main Content

Winston Churchill School

The Winston Churchill School

Demco Interiors has completed the design and interior furnishings for the new build Space, Science and Study Centre at The Winston Churchill School, Woking, Surrey. With its vision to ‘open doors to other worlds’, the two floors of the Centre not only include a library but also a Planetarium to provide a focus for the study of astronomy.

The objective for the new Centre was to provide a fully supported space to extend opportunities to students and support the development of study skills, with access to a range of resources and IT. It will also be made available to the community, to provide a fantastic venue for business and leisure events.

Demco worked closely with the school team and also liaised closely with DHP the building design consultants to make sure the interior design was fully blended and integrated into the whole build.

Stuart Phillips, business manager, The Winston Churchill School and senior project co-ordinator for the Discovery Centre Project said: “It was very important that the new build should contribute to the whole school academic achievement and offer children, across Woking, the opportunity to be engaged in learning. We chose Demco Interiors because they listened during the early development stages and showed that their understood the brief to create a space that would inspire learning and exploration.”

Demco_WinstonChurchillSchool_ 018
Back To Top